Kviečiame rengti šventes, susitikimus, banketus ir furšetus viešbučio „Bohema“ restorane. Su malonumu patarsime visais rūpimais klausimais, padėsime suplanuoti pobūvį ir pasirūpinsime renginio detalėmis.
Kodėl mus verta rinktis:
• išskirtinė vieta Klaipėdos senamiestyje su originaliu interjeru;
• unikalios, meniškai įrengtos erdvės fotosesijai „lounge“ zonoje;
• „haute cuisine“ patiekalai;
• stilingas šventės dekoras;
• profesionalus aptarnavimas;
• maloni atmosfera;
• pagalba organizuojant šventę;
• galimybė apgyvendinti viešbutyje didesnį kiekį svečių.
UŽKANDŽIAI
• Alyvuogės, kaparėliai ir kornišonai, marinuoti su itališkomis žolelėmis ir alyvuogių aliejumi
• Trijų rūšių kietųjų sūrių rinkinys
• Užtepėlė su ikrais, lašišomis ir Filadelfijos kreminiu sūriu
• Šviesios ir tamsios čiabatos duetas su šalavijų sviestu
• Šventinė baltoji mišrainė su lašišomis ir ikrais
• Itališka brusketa su rostbifu ir trumų majonezu
• Trijų rūšių vieno kąsnio sumuštiniai
su vytintu kumpiu, lašišomis ir jūros gėrybėmis
• „Lietuviški sušiai“, pagaminti iš tradicinio silkių sluoksninio
• Melionų ir itališko vytinto kumpio užkandis
PIRMIEJI PATIEKALAI
(pasirinktinai)
• Figos su vokišku mėlynuoju sūriu, braškių skonio balzaminiu padažu ir graikiniais riešutais
• Burata su burokėliais, braškėmis ir prancuzišku žolelių padažu
• Salotos su krevetėmis, avokadais, vyšniniais pomidorais, gražgarstėmis ir graikinių riešutų padažu
KARŠTIEJI PATIEKALAI
(pasirinktinai)
• Lašišų kepsnys su imperatoriškais juodaisiais ryžiais, pesto padažu, blanširuotais brokoliais ir kalafiorais
• Jautienos medalionai su prancūzisku bulvių gratinu, keptomis daržovėmis ir padažu „demi-glace“
• Antienos kulšelės „confit“ su batatais, kepta kriauše bei medaus ir garstyčių padažu
+37065093252
lugne@tubinas.lt