DIENOS SRIUBA — 4 €
Dienos sriuba, pagaminta iš klasikinių skonių akordų
SALOTOS SU VIŠTIENA — 7 €
Salotos su vištiena, kietuoju sūriu, pomidorais, salotų lapais, duonos skrebučiais bei traškiais šoninės gabaliukais, paskanintos ančiuvių ir majonezo padažu
MIDIJOS — 8 €
Midijos, troškintos gardžiame „Šefo“ padaže, patiekiamos su gruzdintomis bulvytėmis
JAUTIENOS DIDKEPSNIS — 16 €
Jautienos didkepsnis, paruoštas aromatingame žolelių svieste, patiekiamas su keptomis paprikomis, raudonaisiais svogūnais, virtomis ir apkeptomis mažosiomis bulvytėmis bei žaliųjų pipirų padažu
LAŠIŠOS FILĖ — 13 €
Svieste kepta lašišos filė, patiekama su ryžiais, daržovėmis bei mairūnų, čiobrelių ir bazilikų padažu
KIAULIENOS ŠONKAULIAI — 12 €
Kepti kiaulienos šonkauliai, paruošti pagal klasikinę „sous vide“ technologiją, patiekiami su barbekiu padažu, virtomis ir apkeptomis mažosiomis bulvytėmis bei keptomis daržovėmis
FONDANAS — 6 €
Prancūziškas juodojo šokolado fondanas su ledais
LEDAI — 5 €
Vaniliniai ledai, paskaninti alyvuogių aliejumi, „druskos gėlėmis“ ir kremu su Modenos balzaminiu actu
NOTA BENE:
Pagrindinio meniu pasiūlymas galioja darbo dienomis nuo 15 val., savaitgaliais bei švenčių dienomis.
Darbo dienomis nuo 11 iki 15 val. restorane tiekiami VERSLO PIETŪS.
Tinklapyje nurodytas meniu ir kainos gali skirtis.
Informaciją apie maiste esančius alergenus Jums gali suteikti padavėjas.
Laukiame Jūsų viešbučio „Navalis“ restorane Klaipėdoje, adresu H. Manto g. 23.
Užsukite papusryčiauti, papietauti, pavakarieniauti arba užsisakykite maistą išsinešimui!
Restorano naujienas kviečiame sekti mūsų „Facebook“ paskyroje.
Sužinoti aktualią informaciją ir rezervuoti staliuką galima, susisiekus žemiau nurodytais kontaktais:
+37046404200
info@navalis.lt